Liverpoolin tulojen lasku huolestuttaa Reds-faneja

Liverpoolin viime kausi oli yksi loistavimmista ja klubi voitti Englannin liigan tittelin 30 vuoden jonossa olon jälkeen. Lisäksi hän voitti äskettäin Euroopan Mestarien liigan ja FIFA: n maailmanmestaruuskilpailun kukistamalla Flamengon finaalissa 1: 0. Nykyisessä Valioliigan sarjassa punaiset ovat kuitenkin pettymyksiä ja ovat jo vaarassa menettää johtoasemansa Manchesterille. United.

Liverpool ja United ovat tasan johtoasemassa 33 pisteellä, mutta Manchesterin klubilla on ottelu vähemmän kuin arkkivaaleilla. Saadakseen käsityksen Jürgen Kloppin johtaman joukkueen suorituskyvyn heikkenemisestä klubi on menettänyt jo enemmän pisteitä Englannin liigan 17 ensimmäisellä kierroksella tällä kaudella kuin kahdessa edellisessä kokonaisuudessa.

Toistaiseksi punaiset ovat menettäneet 18 pistettä. Vuosina 2018/2019, kun he olivat Premier League -sijaksi, Kloppin miehet menettivät 17 ja seuraavalla kaudella, kun he voittivat tittelin 30 vuoden jälkeen, vain 15.

Viimeisin tappio, keskimäärin 1-0 keskimääräiselle Southamptonille, sytytti keltaisen signaalin Beatlesin maan punaisissa isännissä. Joukkueella on edelleen positiivisin hyökkäys Englannin liigassa ja erittäin vahva joukkue, joka on varmasti yksi suosikeista toisen mestaruuden ottamiseen. Kone ei kuitenkaan ole niin sopeutunut kuin aiempina vuosina, ja jotkut pelaajien ja valmentajan väliset suhteet ovat häirinneet suorituskykyä.

Aloitetaan suuren epäjumalan ja tähtijoukkueen pääpelaajan, egyptiläisen Salahin ja Kloppin, kireästä suhteesta. Ensimmäinen korosti, että hän on tyytymätön asioiden etenemiseen eikä sulje pois mahdollisuutta lähteä Liverpoolista, mikä olisi kauheaa punaisille.

Vaikka Liverpool luistelee ja menettää peräkkäisiä pisteitä, yllättävä Manchester United näyttää palaavan vanhaan muotoonsa, ja vaikka Klopp on vähätellyt suurta kilpailijaansa viimeisissä julistuksissa, se uhkaa jo punaisen imperiumia.

Kysymys on loppukauden ajan: pystyykö Liverpool edelleen osoittamaan jälleen kerran, että se on edelleen Englannin jalkapallon suurin vahvuus?

Source: Brasfutebol

Rate this post