888sport tuki

888sport contact 888sportin tekninen tuki. 888sportin tekninen tuki on käyttäjien käytettävissä 8 johtavalla kielellä eli niillä kielillä, joilla asiakkaita rekisteröityy useimmin. Kysymykset on parasta lähettää aina englanninkielellä, koska se varmistaa suhteellisen nopean vastauksen tekniseltä henkilöstöltä.

888sportin englanninkielisen tuen ohella tuki on saatavilla myös espanjan-, ruotsin-, tanskan- romanian- ja italiankielisenä.

Valitettavasti jokaisen kysymyksen käsittelyaika voi tässä yrityksessä olla suhteellisen pitkä, joten lähettäessään kyselyn pitää olla varautunut kärsivällisyyteen. Toki saamme aina vastauksen 24 tunnin kuluessa – kyseessä on loppujen lopuksi yksi luotettavimmista online-vedonvälittäjistä.

Kaikenlaiset 888sportin tekniseen tukeen tehdyt ehdotukset, reklamaatiot tai kyselyt olisi mieluiten toimitettava sitä tarkoitusta varten laaditulla lomakkeella. Ilmoituslomake mahdollistaa heti ilmoituksen teeman ja ongelmatyypin valinnan sekä vahvistuksen saamisen Internetin välityksellä tehdystä ilmoituksesta. Luonnollisesti asiakas voi lähettää myös itse kirjoitetun klassisen ilmoituksen eli lähettää sähköpostiviestin tuen sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi henkilöille, jotka mieluiten haluavat suoraa kontaktia, on käytettävissä puhelinnumerot (pääasiassa 0 800) aamusta klo 9:00 lähtien iltaan klo 22:00 asti Englannissa, Kanadassa, Irlannissa ja Intiassa.

888sport tuki
5 (100%) 1 vote